Hypotheken

Voor velen is het kopen van een huis en de hypotheek die daarbij hoort één van de belangrijkste financiële beslissingen die men in zijn of haar leven neemt. Voor de meeste mensen is het niet weggelegd om het huis uit eigen middelen te betalen. Om de aanschaf van een huis mogelijk te maken moet er geld geleend worden, meestal in de vorm van een hypotheek.

Een hypotheek verschilt op een belangrijk punt van andere leningen.
Uw huis geldt als onderpand. De geldverstrekker heeft het "recht van hypotheek" op uw huis. Als u uw hypotheeklasten niet meer kunt betalen, kan het gebeuren dat de geldverstrekker uiteindelijk uw huis gaat verkopen. Van de opbrengst moet u eerst de hypotheekschuld afbetalen. Dit is het basisprincipe van alle hypotheekvormen.
Er zijn verschillende hypotheekvormen.
Het onderscheid zit ondermeer in de manier waarop het leenbedrag wordt terugbetaald
De rente die u betaalt, is onder voorwaarden aftrekbaar van de belasting.
Professionele begeleiding en advies is bij de keuze van de hypotheek dan ook geen overbodige luxe.
Wanneer u meer wilt weten over de kosten van onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen, lees dan ons Dienstverleningsdocument voor Hypotheken.
 

Advies kost geld


Voor een vakkundig en klantgericht hypotheekadvies bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen bemiddelen in de hypotheken van vrijwel alle geldverstrekkers die in Nederland actief zijn en daarom zijn wij altijd in staat u te voorzien van een hypotheek die bij u past.

Wij zijn erkend door de SEH (Stichting Erkend Hypotheekadviseur). De erkenning van de SEH is een kwaliteitslabel voor hypotheekadviseurs. De hypotheekadviseurs die dit label mogen voeren, hebben de SEH laten zien dat zij deskundig en ervaren zijn in het geven van hypotheekadvies. Wanneer u een Erkend hypotheekadviseur raadpleegt, mag u erop rekenen dat deze zijn of haar vak verstaat. Met deze erkenning onderscheiden wij ons als vakbekwame gesprekspartner.

Adviesgroep De Lastdrager   -   Professor ter Veenweg 11b   -   1775 BH   -   Middenmeer   -   Tel: 0227-503372